wigup.online⬅⬅⬅ Best Result !☝

Varför jag älskar analsex. Jag har haft tre förhllanden lite längre förhllanden innan där analsex varit en del av sexet. Smisk och handklovar och lite rough sex men anal ger mig nada även om jag skulle f. Vad tycker ni om analsex? Kille/tjej?.

varför jag älskar analsex
Oavsett om jag älskar eller avskyr. Mnga kvinnor undviker analsex antingen för att de tycker att det är pinsamt, smärtsamt eller ohygieniskt, vilket beror p okunskap.

Min kille älskar min mus och jag älskar min kille! Men den kille jag har nu gr detinte. Han slickar mig gärna och ofta därbak, han älskar när jag sitter p honom och han är bunden se. Se det istället som att han tycker att du har en jävligt snygg rumpa och vill älska med den ox! Du har ju ingen som helst moral allts. Jag fr alltid s förvnade reaktioner av folk när jag säger att jag älskar analsex. Har du frgor om analsex? Helt vanliga tjejer berättar om sina upplevelser kring analsex samt ger sina bästa tips och vi har sammanställt. Frgan ställs först o främst till tjejer. En kille som älskar analsex ska komma hit om ngra veckor och innan dess vill jag ha lärt mig tycka om det s jag kan överraska honom. Förr ville jag aldrig ha analsex för jag tyckte att det gjorde s ont i början men nu och. Min syster älskar surströmming, och jag som har smakat. Frugan älskar det, och fr mycket intensivare orgasmer när vi har analsex än när vi. Jag har under min tid här p familjeliv läst en del trdar om analsex, och ofelbart dyker det upp personer som av olika. Jag älskar analsex men ibland passar det verkligen inte med en kuk i. Hej bloggen har p senare tid börjat uppskatta att bli tagen i röven. Jag älskar att ha analsex, har ofta en buttplug i samtidigt som min kille är i vaginan, det är s skönt. Sväl homo/bi/hetro i bda fallen.

D undrar jag vart jag kan hitta en tjej som alltid vill ha analsex vid sex. Mina arbetskamrater kunde inte först hur jag 1) kunde g med p det och 2) hur jag kunde älska att ha det. Själv provat och helt klart var det spännande. Däremot är jag lite orolig ifall man kan ha det för ofta? Eller jag vet inte du kanske tycker det är vackert att en kille älskar att se. Vad händer d, dumpar du henne d? Men jag kan inte jag tycker det är. Jag är änd en sexuell person som älskar sex och s. Jag, kvinna runt 30 ÄLSKAR anal gör verkligen jag ovanlig eller är det s att man inte vgar.

Jag har aldrig analsex och började därför fundera p hur det egentligen känns för alla som gillar det. Min fru vägrar analsex. Gillar nästan inga kvinnor analsex? Bara för att hon gillar analsex s är hon inte alltid sugen p det, eller att g. Till julia :Jag läste att man inte ska äta kvällen innan och ta ett piller för diarre där bak sen köra upp duschslangen med ljummet vatten sen. Vi har ett fantastiskt sexliv (vem har inte det i början av ett förhllande?) Jag har insett att jag uppskattar analt. Vi har frgat tjejer om deras ärliga sikter kring analsex. Jag är s häftig, kan spela kt, attraktiv genom att f in den analt" - Nej, ni är äckliga. Jag älskar analsex och det är ett krav frn min sida att ha det, annars är. Efter den gngen älskar jag analsex ) han har än idag svrt att tro p att jag aldrig haft det innan jag träffade honom d jag gillade det frn. Du förnedrar mig och oss andra som faktiskt gillar analsex, mer än dom flesta andra människor ngonsin gjort, för du sätter dig själv i en. Att just analsex i Sverige skulle vara s otänkbart eller förnedrande, jämfört med annat sex, är för mig en gta.

Allts jag har typ alltid varit emot analsex tills jag träffade min kille för. Frgeställarens kille vill ha analsex och hon undrar om hon är hämmad eller kanske missat ngot eftersom hon inte inte känner att analsex är. Vad tycker ni om analsex? Kille/tjej? Tror p fullaste allvar, är helt övertygad att ngot är fel p er! Killar är nog i regel mer avvaktande i. Hur kan det komma sig? Att vi män gör det är. Men varför är det s spännande med analsex? Antingen vill ni göra er till och.

Jag gillar analsex men växlar aldrig mellan hlen pga rädsla för infektioner. Det tog lng tid innan jag fick mig en orgasm. Har träffat en kille i ett halvr nu. Det där är ju bara trams. Finns massor av tjejer som älskar analsex. Ni som gillar analsex, om ni var min man som kanske aldrig kommer f prova analsex, skulle ni tycka det var ok att vara ihop hela livet änd. Jag fick tag i Mns som berättar. Hur är det, tjejer som gillar analsex är ni ocks intresserade av annan. I bästa fall, tömma löjliga mängder sperma s djupt upp i analen som du bara kan. Jag har en teori! När man läser om män som misshandlar kvinnor och som är kriminella etc - s läser man ofta. D tänker jag bde p att ge och att f.

Samtidigt finns det ocks mnga kvinnor.

Samtidigt finns det ocks mnga kvinnor.

Jag kan säga att jag älskar det! Jag är ytterst tveksam till att det kan finnas kvinnor som verkligen njuter och gillar analsex (svida dom inte ställer upp för mannen). Har läst här, upplevt själv och hört frn tjejkompisar att det här med analsex verkligen verkar vara ngot som farcsinerar killar. Men allts, de som tycker att TS borde tagga ner lite tycker väl inte nödvändigtvis att analsex är otrevligt? Analsex. Njutning för kvinnan. Finns det ngon substans att en del kvinnor tycker om / älskar analsex? Min kille vill nästan alltid ha analsex, även när vi kan ha vanligt vaginalsex. Läs mer om anal p FRGA: Hej jag är en kile som älskar att suga av andra killar, och jag älskar att själv bli avsugen eller när ngon knullar. Mnga män älskar analsex kanske för att det är lite förbjudet och vgat. Ge mig en uppskattning kring hur mnga av er som älskar analsex, som är okej med analsex, som inte gillar men kan tänka sig att ge det ett. Jag personligen älskar att knulla med ngon som är dominant och gillar man att vara lite undergiven, blir det extra tydligt vid analsex. Jag var nästan besatt i det, älskade när min kille höll p med min anal men efter ngra mnader ifrn analsex s har jag inte direkt ngon som. Spännande att läsa om analsex i dessa forum, men hur är det egenteligen? Att vi skulle skaffa barn p första dejten samtidigt som jag fr veta att hon inte älskar analsex är högst osannolikt. Jag undrar lite om analsex. Är det ngot som killar gillar mer än tjejer? Har precis hittat tillbaka till sexlivet varför jag älskar analsex igen efter en graviditet och nu är det eld och lgor, som förr.

Har träffat en kvinna som älskar det.

Har träffat en kvinna som älskar det.

Hejsan bloggen! Förr skrev man hej dagboken, en bok som man hade för sig själv men nuförtiden sitter man helt oblygt och snackar sex med. Hej jag lesbisk Fördunklingen spruta är en 27 rig kille som s länge jag minns har varit fascinerad av analsex. Hej alla!! Är en tjej som har haft rätt mycket sex i mitt liv, har alltid haft svrt att f orgasmer men nu verkar jag. Finns väl gott om män som gillar bde att själva penetrera analt och att bli penetrerade. Jag har en frga till er som brukar ha kan ni tycka att det är skönt? Varför ska en kvinna inte uppskattar sin fitta för att hon gillar analsex? O en gng testa vi analt för han vet hur mkt ja älskar de. Mnga kvinnor kan ocks tycka om analsex. För en vecka sen hade jag analsex för andra gngen, första gngen var ett misslyckande eftersom vi skulle testa. Lärde mig analsex som nygift 18-ring men det tog kanske ett-tv r innan jag faktiskt tyckte om det. Själv älskar jag analsex men har levt utan det sen vi träffades. Självklart ska de bestämma själva. Varför gillar du analsex och tycker du det är bättre än vaginalt? När jag frgar varför dem blir s.

POV betyder i Porr

Jag älskar att min pojkvän tänder p min rumpa d jag älskar analsex. Jag älskar det gör min kille ox. Jag älskar sex i alla dess former, mest av allt analsex. De som jag har gjort det p blir helt tokiga av kthet. Min nuvarande och jag älskar analsex och brukar avsluta. Hej vad säger ni om analsex? Upphetsande och skönt.

Nosoq
Qitywofa
Lesbisk sex ord

En frga Ts. Om du träffar en tjej som älskar analaex och efter par r s vill hon inte ha det längre. Jag trodde att analsex bara var ngot killar tände p, men min nya flickvän älskar det och vill alltid ha den där. Kan det vara skadligt att ha mycket analsex? Om ni inte har provat och bara tycker det är ngot. Trots mngs sexuella relationer. Bara ha vaginalt el analt vad väljer du?

2 years ago 11 Comments analsex, jag, älskar, varföranalsex, jag, älskar, varför9,152
wigup.online on Facebook
Recent Posts
Lesbiska förför flickor videor

Frugan älskar det, och fr mycket intensivare orgasmer när vi har. Jag tror det är fler tjejer än man tror som gillar analsex och som näst intill gillar det mer än sin partner. O eftersom att han är s stor s trodde vi inte att han skulle f in de. Antingen vill ni göra er till och spela "häftiga" eller s har ni dliga erfarenheter av sex och fr för er att analsex är skönt?!

Most Commented
Tags
analsex, jag, älskar, varför
About

Har det med dominans att göra? 2. Det är väl för fan inte samma sak? Jag har haft tre förhllanden lite längre förhllanden innan där analsex varit en del av sexet. Fick för en tid sedan veta att man sambo gillar analsex vilket jag tycker. Vi vill inte f ngra negativa kommentarer eller uttryck. Hur VANLIGT är det egentligen att tjejer gillar analsex (enligt er Min nuvarande flickvän älskar det, bde rent fysiskt och även för att hon

Most Viewed
Dusch huvud Porr
Dusch huvud Porr
18,252 views
Porr ru video
Porr ru video
10,639 views
Archives
Email subscription

Sign up for our newsletter to receive the latest news and event postings.

2020 © Vuxen Tube Online
Vuxen Tube Online theme by Vuxen Tube Online